Privacy statement

Congresscompany.com is een website van:
 
Congress Company, Congress Company Academy en Congress Company Reiziger, hierna te noemen Congress Company.
 
Congress Company hecht waarde aan een zorgvuldige verwerking van persoonsgegevens. In dit privacy statement staat hoe wij uw persoonsgegevens – waaronder op de website en in registratie-  en abstractssystemen – verwerken en beschermen. Wijzigingen in ons privacy beleid worden op onze website bekend gemaakt en zullen, indien het ingrijpende wijzigingen zijn, ook steeds aan u bekend worden gemaakt. 
 
Congress Company is gevestigd in Den Bosch en in Utrecht. Wij treden op als opdrachtnemer, werkend onder de met de opdrachtgever afgesloten Verwerkersovereenkomst en als verantwoordelijke partij voor de verwerking van uw persoonsgegevens onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 
Congress Company is een congresbureau (PCO) dat in opdracht van derden congressen organiseert en ledenadministratie verzorgt. De bestanden waarin uw persoonsgegevens worden opgeslagen en verwerkt zijn en blijven eigendom van de opdrachtgever.
 

Persoonsgegevens

Congress Company kan persoonsgegevens van u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Congress Company. Uw persoonsgegevens ontvangen wij onder andere van u doordat u informatie opvraagt, zich via ons zich inschrijft voor een congres, opleiding of door of via ons geleverde dienstverlening. 
Congress Company kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:
  • Naam
  • Adres
  • Titel
  • Instituut
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • BIG-nummer (ten behoeve van de verwerking van punten in GAIA)
  • BSN (voor sprekers die een vergoeding krijgen, ten behoeve van belastingaangifte IB)
  • Geboortedatum 
Congress Company bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw persoonsgegevens zijn verzameld of worden gebruikt.
 

In kaart brengen websitebezoek

Op de website congresscompany.com worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op onze website. Congress Company gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
 

Google Analytics

Congress Company kan gebruik maken van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief Adwords-advertenties van Congress Company bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De zo verkregen informatie wordt, samen met uw IP adres, door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Congress Company te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Congress Company heeft hier geen invloed op. Congress Company heeft Google geen toestemming gegeven om via Congress Company verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.
 

Sociale media buttons

Op sommige van onze websites maken wij gebruik van social media buttons, bijvoorbeeld van Twitter en Facebook. Via deze buttons kunt u informatie van de website delen met anderen of aanbevelen. Via de sociale media buttons worden door derde partijen cookies geplaatst. Deze cookies kunnen u gebruiksgemak optimaliseren maar ook uw surfgedrag volgen.
 

Cookies

Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies om het online gebruiksgemak te vergroten en om na te gaan hoe bezoekers de website gebruiken. Zo kunnen wij op basis daarvan de kwaliteit van onze diensten verbeteren.
 

Uw rechten

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@congresscompany.com
Om zeker te zijn van de identiteit van de aanvrager, verzoeken wij u een kopie van uw paspoort mee te sturen. U leest hier hoe u een veilige kopie kunt maken en verzenden. Congress Company zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op u verzoek reageren.
 

Klacht indienen

Indien Congress Company naar uw oordeel niet adequaat reageert dan kunt u hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Op https://autoriteitpersoonsgegevens.nl vindt u daarvoor de benodigde informatie.
 

Beveiliging

Congress Company neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Congress Company maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens veilig zijn. Als u de indruk hebt dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Congress Company verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Congress Company op via info@congresscompany.com.
 

Contactinformatie Congress Company

Bezoekadres:
Utopialaan 49
Gebouw A, 3e verdieping, kamer 3.12
5232 CD ’s-Hertogenbosch
 
Postadres:
Postbus 2428
5202 CK ’s-Hertogenbosch
 
Inschrijfnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 
Congress Company 17196993
Congress Company Academy 59593725
Telefoon: +31 (0) 88 – 700 3500